Voor ‘Stichting Elk Kind Een Bal’, is het meer dan dat; het bereiken van een maatschappelijk doel. Afgelopen week is Consumenten Advies Nederland vriend geworden van de stichting. Elk kind verdient tenslotte een vriend om mee te spelen.

 

Echter, de realiteit is anders; niet elk kind krijgt de kans of middelen om een superster te zijn. Terwijl elk mens speciaal en bijzonder is en zo zijn eigen krachten heeft. Dit samen creëert een uniek verhaal. ‘Stichting Elk Kind Een Bal’ vecht voor deze jonge succesverhalen. Door hen mee te nemen naar de betoverende wereld van sport, waar alle kansen gelijk zijn.

Sport stimuleert geluk, doorzettingsvermogen, het geloven in jezelf en het behalen van doelen. Door kinderen hiermee in contact te brengen, krijgen zij de kans om een schitterende ster te zijn. De kans om een kind een lach op hun gezicht te brengen, om buiten te kunnen spelen en leren om samen te werken. Wat is er mooier dan dat?

Consumenten Advies Nederland helpt mee aan het maken van deze magie, door 5 ballen gedoneerd te hebben. Een echte vriend; die steunt dat alle kinderen op aarde, een bal hebben om mee te spelen en een kans hebben om een unieke ster te zijn.

Andere artikelen